Izaberite jezik - Choose the language :  SRPSKI - ENGLISH

 

 

 

 

 

KATALIZATORI IZDUVNOG SISTEMA AUTOBUSA I KAMIONA

Da bi se smanjila emisija izduvnih gasova, a da bi se zadovoljili standardi Euro 4 i Euro 5, proizvođači dizel motora su primorani da isporučuju katalizatore izduvnih gasova.Ovi katalizatori ne samo da prečišćavaju (filtriraju) izduvne gasove već ih i hemijski prerađuju, i na taj način postižu minimalne emisije posebno UGLJEN MONOKSIDA (CO), AZOTNIH OKSIDA (NOx) i VODONIK KARBONATA (HC).

Predmetni katalizatori, kao i filteri, imaju ograničeni vek. On može da se kreće od 300.000 do 500.000 km, kada se obično uključuje alarm za povišeni nivo izduvnih gasova.

Proizvođači kamiona i autobusa ili proizvođači dizel motora kao rešenje nude nove katalizatore čija je cena EKSTREMNO VISOKA.

Ako imate navedeni problem, u mogućnosti smo da vam ponudimo nove katalizatore dizajnirane za vaše potrebe po znatno povoljnijim cenama. Proizvodnja ovih sklopova je u Americi, i oni se masovno koriste za prvu ugradnju u američkim vozilima za motore Cummins, Caterpillar, Ford, a sada sve više i za Mercedes, MAN, Isuzu, Volvo i druge.


 

povratak na vrh

 
011 / 2287-123, 063 / 243-378, email: motorservis@vektor.net
Copyright © Motor Servis BP 2013. Sva prava zadržana.